Over onsResidence Saalbach

Het appartementen complex ligt in het centrum van Saalbach aan de voetgangers zone. Op loopafstand vindt U vele gezellige restaurants, aprés-ski bars en winkels.

Direct op loopafstand vindt U de skiliften: Kohlmais, Bernkogellift en de Schattberg Express.
Deze liften bieden u direct toegang tot meer dan 200 km aan pistes. Vervolgens kunt u aan het eind van de dag gemakkelijk terug afdalen tot aan het appartementencomplex.

In de zomer kunt U eindeloos wandelen en fietsen, en is er voor de kinderen een scala van activiteiten, zoals het Kapt’n Hook zwembad en Montelino’s adventure pad.
Al onze gasten krijgen tijdens het verblijf de Jokercard. Hiermee kunt U gratis gebruik maken van vele faciliteiten (klik hier en lees meer)

Het complex is gebouwd tegen de heuvel, zodat de meeste appartementen gericht zijn naar de zonnige kant en bieden u een breed panoramisch uitzicht over Saalbach en de vele omliggende bergen. De appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over een balkon. Tevens kunt U gebruik maken van de sauna, de gratis wifi, en in de zomer kunt U gebruik maken van de Jokerkaart. Daarnaast beschikken wij over een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen.